NYHETER

279 SEK199 SEK
379 SEK279 SEK
930 SEK699 SEK
5 301 SEK4 599 SEK
3 449 SEK2 529 SEK

Smycken online

Hos oss hittar du alla sorters smycken online! Vi erbjuder allt från förlovningsringar, vigselringar, halsband och örhängen till doppresenter. Oavsett om du tycker om att bära guld, silver, eller stål så har vi ett välsorterat sortiment av smycken i alla material och designer. Vi alla har en unik smak när det gäller smycken. Därför har vi på Guldklippet.se en överväldigande mängd av olika stilar, allt från traditionella smycken till mer moderna utföranden. 

Lägre pris

Guldklippet.se hittar du alla sorters smycken online till ett lägre pris! Vi försöker att göra din beställningsupplevelse hos oss så smidig och bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi dig olika betalningsmetoder så att du kan välja just det som passar dig bäst! Ta även ett kik på Klippet för att ta del av kraftigt rabbaterade priser och utgående varor eller skyltexemplar.

Kända varumärken

Många av våra produkter och smycken har vår egen design, men vi samarbetar även med kända varumärken som Schalins ringar Flemming Uziel och Edblad. Vi utökar vårt utbud av smycken från varumärken och har samtidigt gjort det lättare för dig att hitta just det du söker hos oss på Guldklippet.se.