Allmänna villkor

Guldklippet.se Aktiebolag Manal AB 559109-6457 Säljer smycken, accessoarer, present produkter genom vår webbutik till privatpersoner och företag. För att handla hos oss måste du vara myndig (18 år). Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Beställning

Produkter beställs via Guldklippet webbutik. Om du har frågor kring din beställning, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. En beställning via webbutiken är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de varor du beställt. Skulle det vara så att en vara inte kan levereras, så återbetalar vi motsvarande belopp utan dröjsmål.

Priser

Samtliga priser i webbutiken är angivna i SEK inklusive moms (25 %). Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att avslå felaktiga ordrar.

Skatter och avgifter utanför EU

Guldklippet är ett svenskt varumärke. Vid köp av produkter i vår webbutik för leverans till länder utanför EU, kan lokala skatter och tullavgifter tillkomma. Dessa avgifter står du som köpare själv för.

Från 1 april 2020 betalar norska privatpersoner norsk moms (25%) direkt i vår webbutik och behöver därmed inte invänta faktura för tulladministration och moms från fraktbolaget.

Från 1 januari 2021 betalar privatpersoner från Storbritannien (ej Nordirland) moms om 20% direkt i vår webbutik. Privatpersoner i Nordirland betalar 25% moms. Gäller orders med ett ordervärde inklusive frakt upp till GBP 135. Överstiger ordervärdet GBP 135 kommer du som kund att få faktura för tulladministration, importavgift (GBP 5,50) och moms från fraktbolaget.

Kunduppgifter

För att kunna handla i vår webbutik måste du ange de uppgifter som är obligatoriska vid kund registreringen. Din e-postadress är viktig för att vi skall kunna bekräfta din order och informera om eventuella förändringar i din beställning. Vänligen kontrollera dina uppgifter varje gång du gör en ny beställning så den senaste informationen alltid är registrerad. Vi ger inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer.

Leverans

Mindre leveranser skickas med PostNord Spårbart. Utlandsförsändelser skickas med antingen PostNord varubrev eller DHL. Vi skickar din order inom 24 timmar (vardagar) och beräknar leveranstiden till 1-3 arbetsdagar inom Sverige.

Information om din beställning

Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post strax efter att du har lagt din beställning. När ditt paket lämnar vårt lager får du en leverans bekräftelse via e-post. I ditt paket finns kvitto som du skall spara, då vi lämnar ett års garanti på smycken.