Historia

Vi har en lång och stolt historia inom smyckestillverkning. Sedan vår start 1986 har vi varit dedikerade till att skapa unika smycken som berättar din historia. År 2005 lanserade vi vår första onlinebutik och öppnade upp för möjligheten att leverera våra smycken till kunder över hela Norden. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utvecklas, alltid med fokus på att erbjuda enastående kvalitet och personlig service till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och fortsätta att sprida skönheten i smycken till ännu fler människor runt om i världen.

Vision

Vårt mål är att bli störst inom IT-handeln genom att pressa priserna så långt det bara är möjligt. Vi har i dagsläget mellan 20-50% under rekommenderade priser. Samt att vara först med det senaste inom smycken och klock kollektioner.
Det absolut viktigaste för oss är 100 procentigt nöjda kunder. Skulle det vara något ni undrar över eller skulle vara missnöjda med ber vi er kontakta oss så att vi blir bättre.


Kvalitet

Vi genomför alltid egna kvalitetstester och säljer endast produkter av hög kvalitet som vi kan stå för. Kvalitet till rätt pris.


Trygghet

Vi vill att samtliga kunder ska känna sig trygga med vad de köper och till full returrätt. Vi kallar det Nöjd-kund garanti.


Totalleverantör

Vi genomför alla slags ändringar, reparationer och omarbetningar i egen verkstad. Designar även efter era önskemål.


Prispress

Vi kan på grund av vår storlek och kvantitets inköp snabbt få fram nyheter och trender till fördelaktiga priser.

Företaget innehar F- skattsedel.
Funderingar? Tveka inte, utan kontakta oss på  info@guldklippet.se  så lovar vi att göra allt vi kan för att tillgodose dig.
MANAL AB
Göteborgsvägen 53B
46331
Lilla Edet
Orgnr SE559109-6457
Tel 0520650382


Vi på Guldklippet önskar er varmt välkomna!