Ångerrätt

Du har rätt att ångra ett köp från dagen efter du tog emot varan och 14 dagar framåt, i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Retur eller byte gäller ej för graverade smycken samt beställnings varor, Special tillverkade. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick, samt att samtliga lappar och tags måste sitta kvar. Se till att spara kvittot tills dess att din retur har ankomstregistrerats hos oss. Var noga med att varorna är väl skyddade så att dessa inte riskerar att gå sönder i transporten. Du som kund är själv ansvarig för returnerade varors skick vid ankomst till Guldklippet e-handelslager. Behöver du hjälp med din retur? Kontakta kundtjänst via info@guldklippet.se så hjälper vi dig. Kunden står för returfrakten.

Återbetalningen för de returnerade varorna sker med samma betalsätt som du använde vid beställningstillfälle. Återbetalning sker till dig inom 14 dagar när returen blivit mottagen och godkänd på vårt e-handelslager. Har du köpt dina varor med Klarna faktura och ännu inte betalat för beställningen regleras fakturan och returnerade varor tas bort.

Skadad eller felaktig vara

Är produkten du mottagit skadad eller felaktig kommer vi att byta ut varan ifråga utan dröjsmål. Kontakta kundtjänst via info@guldklippet.se eller 0520 650382 så hjälper vi dig. Kopiera kvittot eller ta bild på denna. Så skickas original kvittot med returen.

Reklamation

Våra smycken har alltid ett års garanti mot tillverknings- och materialfel. Garantin täcker dock inte slitage, vårdslöst hanterande eller skada genom olyckshändelse. Att du får en garanti med kortare giltighetstid betyder inte att reklamationstiden förkortas. Skillnaden är att när garantin gått ut är det du som kund som måste bevisa att felet fanns där från början.

Meddelande om fel i vara lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Vid reklamation erbjuder vi en ny likadan, eller om sådan inte finns, en likvärdig vara. Kontakta kundtjänst via info@guldklippet.se eller 0520 650382

Villkor för presentkort

  • Våra presentkort gäller både online och i våra fysiska butiken, ej hos andra återförsäljare.

  • Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatum.

  • Våra presentkort gäller på hela sortimentet men kan ej användas för att betala frakt med.

  • Om du vill lämna tillbaka eller reklamera en vara som du betalat med presentkort, kommer du att få ett tillgodokvitto med motsvarande belopp.

  • Kortet kan ej lösas in mot kontanter

  • Vid betalning med presentkortet kan enbart den valuta som kortet laddats med användas.